Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros-tejfölös hús

Kapros-tejfölös hús
Kapros-tejfölös hús
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretek recepteket keresgélni újságokban és interneten, ezekből ötleteket meríteni. Ez a recept több recept "ötvözéséből" született meg. Köszönet az ötletadóknak!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Tésztával vagy rizzsel garantált siker.:D

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felaprított vöröshagymát olajon megdinszteljük, a felkockázott húst fehéredésig sütjük rajta.
  2. Vízben feloldjuk a húsleveskockát, beletesszük az apróra vágott fokhagymát, majd hozzáöntjük a húshoz.
  3. Ízlés szerint fűszerezzük.
  4. Ha a hús megpuhult, hozzáöntjük a tejfölben elkevert lisztet, majd folyamatos kevergetés mellett beleszórjuk a kaprot. Ismét felforraljuk, és kész.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 383
elküldve: 3
receptkönyvben: 111
elkészítve: 4/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Iwry

Mióta szakács: 2012.12.31.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kapros csirkemell, tejfölös csirke, kapros hús tejföllel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

310
vöröshagyma 2 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
leveskocka 1 db
csirkemell filé 70 dkg
tejföl 3 dl
finomliszt 3 evőkanál
kapor 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek