Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros-tejszínes gombaleves

Kapros-tejszínes gombaleves
Kapros-tejszínes gombaleves
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kedvenc levesem:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a felkockázott hagymát, és rátesszük a gombaszeleteket.
  2. Ráöntjük a zöldségalaplét, majd a tejet.
  3. Kakukkfűvel, sóval, borssal ízesítjük, kaprot szára nélkül beletesszük, fedő alatt lassú tűzőn főzzük kb. 30 percig.
  4. Összeturmixoljuk.
  5. A tejszínt kikeverjük a liszttel, besűrűsítjük vele a levest, pár percig forraljuk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 866
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kaporleves, tejszínes fűszeres gombaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

385
gomba 50 dkg
zöldség alaplé 5 dl
kapor 1 csokor
tej 5 dl
főzőtejszín 5 dl
vöröshagyma 1 közepes db
0 ízlés szerint
finomliszt 2 csapott ek
kakukkfű 1 kk
olívaolaj 4 ek
bors 0 ízlés szerint