Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros túrós pohárkrém

Kapros túrós pohárkrém
Kapros túrós pohárkrém
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem szerettem a kaprot, eddig! Barátnőmnél megkóstoltam, szerelembe estem, azóta legszívesebben mindenbe kaprot tennék :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A szeder opcionális, bármilyen gyümölccsel variálható kedvünk szerint, de érdemesebb savanykásabban választani, mert a krém elég édes :)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A habtejszínt a porcukorral habbá verjük, hűtőbe tesszük.
  2. A túrót villával kicsit szétnyomkodjuk, majd hozzáadjuk a mézet, a citromhéjat, a felaprított kaprot, egy csipet sót, végül összekeverjük a habtejszínnel.
  3. Poharakba rétegezzük: krém, keksz, krém, keksz, stb., a teteje krém legyen.
  4. Szederrel a tetején kínáljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 483
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

b-ors

Mióta szakács: 2010.01.31.
59 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

desszertkrém, pohárkrém, gyümölcsös túrókrém kaporral

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

505
tehéntúró 500 g
habtejszín 2 dl
méz 2 ek
porcukor 1 ek
citromhéj 1 citromból nyert
1 csipet
kapor 1 csokor
kekszmorzsa 100 g
szeder 50 g