Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros tzatziki

Kapros tzatziki
Kapros tzatziki
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Láttam akciós az öntetpor, gondoltam, kipróbálom ezt a salátát. Most csináltam először, nagyon jól sikerült, a férjem az utolsó cseppig megette.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A saláta mellé jól illik a párolt-sült hús vagy darált sertéshúsból saját módon készített pjeckavica sült burgonyával vagy krumplipürével.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát meghámozzuk, lereszeljük. Sóval összekeverve, 10-15 percig állni hagyjuk.
  2. Az ötethez összekeverjük a joghurtot, a reszelt fokhagymát, az apróra vágott, friss kaprot és a salátaöntet-port.
  3. Kézzel alaposan kicsavarjuk az uborkát, és az öntethez keverjük.
  4. Tálalásig hűtőben jól lehűtjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 078
elküldve: 1
receptkönyvben: 64
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

amarilisz1

Mióta szakács: 2011.07.26.
6 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

kapros-fokhagymás uborkasaláta, joghurtos ubrokasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

103
kígyóuborka 2 db
kapor 1 csokor
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
joghurtos salátaöntet 13 g
joghurt 3 dl