Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karácsonyi narancsos kacsacomb

Karácsonyi narancsos kacsacomb
Karácsonyi narancsos kacsacomb
115 perc / előkészület: 15 perc sütés: 100 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyen elkészíthető, omlós-narancsos kacsacomb, természetesen nem csak karácsonyra!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Krumplipürével vagy tepsis krumplival tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsacombot sózzuk és borsozzuk mindkét oldalán.
  2. A mézet, a narancs levét és az egy evőkanál rozmaringot összekeverjük.
  3. A combokat egy tepsibe helyezzük, és megkenjük a mézes-narancsos páccal. Melléhelyezzük a fokhagymagerezdeket, és ráteszünk 4 szál rozmaringot.
  4. 160 fokon 80 percig sütjük, fóliával letakarva.
  5. Kivesszük, mellé tesszük a narancsgerezdeket és a maradék rozmaringszálakat, megkenjük a maradék páccal, majd a fólia nélkül visszatesszük még 180 fokon 20 percre.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 51
össznézettség: 83 762
elküldve: 9
receptkönyvben: 187
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
949 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

narancsos kacsacomb

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

951
kacsacomb 4 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
méz 1.5 ek
narancslé 1 narancsból nyert
rozmaring 1 ek
fokhagyma 8 gerezd
rozmaring 8 szál
narancs 0.5 közepes db