Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karácsonyi puncs - forralt bor 4.

Karácsonyi puncs - forralt bor 4.
Karácsonyi puncs - forralt bor 4.
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

 A BBC Good Food sorozatból származik ez a recept is, a 101 Christmas dishes-ből.
Mondhatnánk rá, hogy forralt bor, de sokkal gyümölcsösebb, sokkal könnyebb, lágyabb.
További képek és részletek itt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukrot, a narancs héját és levét, a narancsgerezdeket a fűszerekkel  együtt fél liter vízben 10 percig főzzük.
  2. Hozzáadjuk az üveg bort és az almaszeleteket is. További 10 percig forraljuk.
  3. Melegen, a gyümölcsdarabokkal együtt fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 22 217
elküldve: 4
receptkönyvben: 364
elkészítve: 9/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Szofika

Mióta szakács: 2010.09.24.
104 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: karácsonyi édességek
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

karácsonyi forralt bor

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Thu, 2015-01-01 15:16

2014/2015 szilveszter éjjelén többek közt erre jártunk rá, ha megszomjaztunk... :) Finom, egyszerű és máskor is elkészítem!

silme
silme Mon, 2012-12-24 19:44

Nagyon finom :)) Én tettem bele egy kis feketeszeder szörpöt, hogy még gyümölcsösebb legyen ;)

312
cukor 5 dkg
barna cukor 5 dkg
narancs 1 közepes db
narancs 1 közepes db
alma 1 közepes db
fahéj 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
víz 5 dl
vörösbor 7 dl