Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karaj kukoricapehely bundában

Karaj kukoricapehely bundában
Karaj kukoricapehely bundában
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hagyományos rántott hústól kissé eltérő, de garantáltan ropogós és nagyon finom husi.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Őszibarackkal pompás ízélményt garantált, ami még spékelhető mozarellával és mazsolás rizzsel.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajszeleteket kiklopfoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  2. A panírozáshoz előkészítjük a lisztet, a tojást, a kukoricapelyhet. Ez utóbbit aprítjuk oly módon, hogy durvább legyen, mint a zsemlemorzsa, de jól tapadjon a lisztezett, tojásozott húsokra.
  3. Bepanírozzuk a húsokat, majd forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 062
elküldve: 2
receptkönyvben: 87
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Csibedina

Mióta szakács: 2011.08.25.
70 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: wok receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bundás karaj, sertéskaraj kukoricapelyhes bundában, bundázott hús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

babbalino
babbalino Sat, 2013-02-02 13:52

Szia! Nagyon jó a recept, de esetleg ha azt is odaírnád hogy hány gramm szénhidrát ez az étel akkor még nagyobb segítség lenne...

622
sertés rövidkaraj 15 dkg
finomliszt 5 dkg
tojás 1 db
kukoricapehely 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 dl