Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karalábé-zöldborsó főzelék

Karalábé-zöldborsó főzelék
Karalábé-zöldborsó főzelék
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a főzelékeket. Általában mindig többféle zöldséget használok egy-egy főzelék elkészítésekor, és a minap csupán ezeket az alapanyagokat találtam otthon.
Remélem, elnyeri minél több szakács tetszését. Jó étvágyat!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A habarás helyett használhatunk étkezési keményítőt is a sűrítéshez. Így valamivel egészségesebb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apró kockákra vágjuk, majd a felhevített olajon üvegesre pároljuk.
  2. Hozzáadjuk a kockákra vágott karalábét és a zöldborsót, kicsit pirítjuk a hagymával.
  3. Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a tejjel és a vízzel, majd hozzáadjuk a leveskockát.
  4. Mikor már megfőttek a zöldségek, habarást készítünk, forralunk rajta egyet, és le is vehetjük a tűzről.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 918
elküldve: 1
receptkönyvben: 128
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

ferroreka

Mióta szakács: 2011.07.18.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

karalábéfőzelék zöldborsóval, tejfölös zöldborsófőzelék karalábéval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

238
karalábé 80 dkg
zöldborsó 20 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
olívaolaj 2 ek
tej 3 dl
víz 7 dl
leveskocka 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 1 csapott ek
tejföl 1 dl