Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karamellszósz ahogy Glaser készíti

Karamellszósz ahogy Glaser készíti
Karamellszósz ahogy Glaser készíti
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az amarettinis túró mousse-hoz készült ez a szósz.

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukrot egy serpenyőben karamellizáljuk, felöntjük a tejszínnel.
  2. Alacsony hőmérsékleten kb. 3-5 percig főzzük, amíg a karamell feloldódik. Hűlni hagyjuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 24 640
elküldve: 0
receptkönyvben: 91
elkészítve: 1/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, Anyák napja, buli receptek, karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

karamellöntet, karamell mártás, tejszínes karamellszósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

146
habtejszín 100 g
cukor 75 g