Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karfiolos vagdalt

Karfiolos vagdalt
Karfiolos vagdalt
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szorgalmasan próbálkozom zöldségekből fasírtot készíteni,karfiolból különösen finom lett!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nyers zöldség, krumplipüré illik hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a karfiolt sós vízben, és krumplinyomóval összetörjük.
  2. Hozzáadunk 3 szelet vízben áztatott, kinyomkodott kenyeret, a nyers tojást, majd fűszerezzük ízlés szerint.
  3. A fokhagymát belepréseljük, a vöröshagymát belereszeljük.
  4. Hozzáteszünk pár ek fasírtport, hogy jól lehessen formázni.
  5. Kétfele vesszük a masszát. Az első rétegre fektetjük a sajtot, majd a maradék fasírttal teljesen betakarjuk, és meglocsoljuk olajjal.
  6. Tojás alakúra formázva sütjük.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 180
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges fasírt, fasírt karfiolos töltelékkel, vega-fasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

305
karfiol 50 dkg
kenyér 3 szelet
ementáli sajt 10 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 2 ek
vöröshagyma 0.5 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint