Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karfiolpüré

Karfiolpüré
Karfiolpüré
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A krumplipürét nálunk nem igazán kedveli senki, ez viszont meglepő gyorsasággal tűnik el.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Bármilyen húsételhez, amihez krumplipürét kinálnánk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karfiolt feldaraboljuk, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetjuk, hogy ne legyen vízízű a pürénk.
  2. A fokhagymát meg az újhagymát finomra vágjuk.
  3. Az újhagyma kivételével mindent hozzáadunk a forró karfiolhoz, és krumplitörővel pürésítjük. Fakanállal hozzákeverjük az újhagymát.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 517
elküldve: 3
receptkönyvben: 263
elkészítve: 11/16
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, karácsonyi receptek, Márton-nap, szilveszter, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos tört karfiol, sajtos halmok karfiolpüréből, krémsajtos karfiolpüré

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

189
karfiol 1 nagy fej
krémsajt 10 g
parmezán sajt 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
újhagyma 4 közepes db
vaj 2 dkg
bors 0 ízlés szerint