Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karfiolropogós

Karfiolropogós
Karfiolropogós
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan összedobható, egészséges partifalatka, amit akár a szilveszteri buliban is bevethetünk!

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karfiolt lereszeljük, sózzuk, és 20 percet állni hagyjuk. Konyharuhába rakjuk, és kinyomkodjuk belőle a nedvességet.
  2. Összekeverjük a többi hozzávalóval. Több, kis téglalap alakú lepényt formázunk a masszából.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 25-30 perc alatt ropogósra sütjük.
  4. Mártogassuk kedvenc szószunkba.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 072
elküldve: 2
receptkönyvben: 152
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Gerzsenyi Flóra

Mióta szakács: 2018.07.18.
33 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
alkalom: farsang, születésnap, buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

karfiolos kréker

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

275
karfiol 1 nagy db
1 kávéskanál
parmezán sajt 200 g
fokhagyma 3 gerezd
petrezselyem 2 ek
bazsalikom 2 ek
kakukkfű 2 ek
snidling 2 ek
szezámmag 80 g
lenmag 100 g
olívaolaj 2 ek
tojás 2 db