Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kaszinótojás Séfbácsi konyhájából

Kaszinótojás Séfbácsi konyhájából
Kaszinótojás Séfbácsi konyhájából
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy egyszerű, klasszikus húsvéti recept. Friss fonott kaláccsal és főtt sonkával nagyon finom.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a tojásokat és a franciasaláta alapot. A tojásokat főzzük jó keményre, hogy könnyű legyen megpucolni.
  2. A tartármártáshoz összekeverünk 40 dkg tejfölt, 2 ek mustárt és a 20 dkg majonézt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Ha megfőtt a franciasaláta, összekeverjük 4-5 kanál tartárral, és egy nagy tál aljára terítjük.
  4. A tojásokat megpucoljuk, hosszában félbevágjuk, és a sárgáját egy külön tálba szedjük, és villával áttörjük. Krémesre keverjük 1 ek mustárral, 1 ek majonézzel, 3 teáskanál tormával és a maradék tejföllel, majd megsózzuk ízlés szerint.
  5. A kész tölteléket a félbevágott tojásokba visszatöltjük, és a franciasalátára pakoljuk őket.
  6. A tojások tetejére kanalazzuk a maradék tartárt, majd hűtőbe tesszük 1 órára.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 605
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Séfbácsi92

Mióta szakács: 2019.02.06.
18 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

kaszinótojásos hidegtál

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

644
főtt tojás 10 db
tejföl 450 g
mustár 3 ek
majonéz 20 dkg
franciasaláta alap 45 dkg
ecetes torma 3 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint