Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kaszinótojás SPAR konyhájából

Kaszinótojás SPAR konyhájából
Kaszinótojás SPAR konyhájából
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tökéletes vendégváró fogás a húsvéti asztalra.

hozzávalók / 4 adag

A tojáshoz

A bevonathoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük (forrástól számított 10 perc alatt), majd a vajat habosra keverjük.
  2. A tojásokat megpucoljuk, félbevágjuk, a sárgájukat kiszedjük. Amikor a sárgája már langyos, villával összetörjük, és a vajjal jól kikeverjük. Hozzáadjuk a majonézt és a fűszereket (só, mustár, bors), és jól összedolgozzuk.
  3. A kapott masszát visszatöltjük az üregekbe, és a megtöltött tojásokat egy tálra helyezzük a levágott felükkel lefelé.
  4. A bevonathoz a zselatinlapot vízbe áztatjuk 10 percre. Kimérünk fél deci forró vizet, és beledobjuk a kinyomkodott zselatinlapokat.
  5. A többi hozzávalóból elkészítjük a sűrű tartármártást, belekeverjük a zselatinos vizet, és a tojásokra öntjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 646
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: húsvét, szilveszter
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

töltött tojás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

399
tojás 8 db
vaj 80 g
bors 1 kk
1 kk
mustár 2 kk
majonéz 2 ek
lapzselatin 2 db
víz 50 ml
majonéz 4 ek
tejföl 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 2 kk
citromlé 0.5 citromból nyert
cukor 6 csipet