Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskekrémsajtos madársaláta eperrel

Kecskekrémsajtos madársaláta eperrel
Kecskekrémsajtos madársaláta eperrel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nem elég édes az eper, ízesítsük a dresszinget egy kis cukorral is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátákat megmossuk, jól lecsöpögtetjük, majd elosztjuk a tányérokra.
  2. Az epret megmossuk, 4 darabot durva kockákra vágunk, és a salátára rendezzük.
  3. A sajtot a salátára morzsoljuk.
  4. A maradék epret az ecettel és az olajjal együtt egy edénybe tesszük, és botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd a salátára locsoljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 429
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1960 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kecskesajtos madársaláta, epres-kecskesajtos madársaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

224
madársaláta 200 g
eper 50 g
kecskesajt 150 g
fehérborecet 4 ek
napraforgó olaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint