Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskekrémsajtos madársaláta málna dresszinggel

Kecskekrémsajtos madársaláta málna dresszinggel
Kecskekrémsajtos madársaláta málna dresszinggel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom előétel, vagy egy könnyű vacsora.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fenyőmagot egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, kivesszük, hűlni hagyjuk.
  2. A salátákat megmossuk, jól lecsöpögtetjük. A paradicsomokat megmossuk, 4-be vágjuk.
  3. A fagyasztott málnát egy lábasba tesszük, felforrósítjuk. Hozzáadjuk az ecetet és a cukrot, felfőzzük, kb. 2-3 percig főzzük, sűrű szitán átpasszírozzuk. Sóval, borssal ízesítjük. Hűlni hagyjuk.
  4. A salátát a paradicsommal tányérokra osztjuk. A málnás dresszinggel meglocsoljuk a salátát, és megszórjuk a fenyőmaggal.
  5. A sajtot 4 vagy 6 tallérra vágjuk, az egyik vágott felületüket megszórjuk a barna cukorral, és karamellizáló pisztollyal karamellizáljuk.
  6. A sajtot a salátára tesszük, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 024
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

málna dresszinges madársaláta karamellizált kecskesajttal, kecskesajtos madársaláta, madársaláta kecskesajttal ás málnaszósszal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

301
madársaláta 100 g
koktélparadicsom 10 dkg
málna 125 g
cukor 1.5 ek
fehér balzsamecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fenyőmag 2 ek
kecskesajt 75 g
barna cukor 1 ek