Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskekrémsajtos saláta

Kecskekrémsajtos saláta
Kecskekrémsajtos saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha előételként szeretnénk tálalni, vágjuk a sajtot 8 tallérra, majd osszuk el egy-egy szelet fűszeres vajjal megkent bagettre. 250 fokra előmelegített sütőbe toljuk és kb. 2 perc alatt aranysárgára pirítjuk, majd a salátára tesszük, és rögtön tálaljuk. A salátaöntetet -mielőtt a salátára locsolnánk- át is szűrhetjük.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátákat megmossuk, jól lecsöpögtetjük, majd elosztjuk a tányérokra.
  2. A szőlőt megmossuk, kb. 120 g-ot elfelezünk, a magokat kikaparjuk, és a salátára rendezzük.
  3. A sajtot a salátára morzsoljuk.
  4. A maradék szőlőt az ecettel és az olajjal együtt egy edénybe tesszük, és botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd a salátára locsoljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 465
elküldve: 1
receptkönyvben: 48
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1960 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kecskesajtos rukkolasaláta, vegyes zöldsaláta kecskesajttal, kecskekrémsajtos zöldsaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

253
salátalevél 100 g
madársaláta 100 g
rukkola 50 g
szőlő 200 g
kecskesajt 150 g
fehérborecet 4 ek
napraforgó olaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint