Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskesajt-dresszinges radicchio saláta

Kecskesajt-dresszinges radicchio saláta
Kecskesajt-dresszinges radicchio saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mandulapehely helyett a salátát megszórhatjuk durvára vágott dióval is, nekem sajnos nem volt. 

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mandulapehelyt egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, kivesszük és hűlni hagyjuk.
  2. A radicchiot megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk, majd kb. 5 percre langyos vízben áztatjuk. Hideg vízzel leöblítjük, hagyjuk szűrődni, majd tányérokra osszuk.
  3. A dresszinghez a kecskekrémsajtot a sóval, mézzel, ecettel, mustárral, olajjal és tejszínnel krémesre keverjük. A dresszinget a salátára locsoljuk, és megszórjuk a mandulapehellyel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 607
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre
mikor: uzsonna, vacsora

egyéb elnevezések

radicchio kecskesajtos öntettel, saláta radicchioból

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

168
radicchio 1 közepes fej
krémsajt 60 g
fehér balzsamecet 4 ek
méz 1 teáskanál
dijoni mustár 2 teáskanál
olívaolaj 2 ek
főzőtejszín 2 ek
0 ízlés szerint
mandulapehely 1 ek