Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskesajt hagymával

Kecskesajt hagymával
Kecskesajt hagymával
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy tipikus spanyol tapas. A recept a Madridban beszerzett tapas szakácskönyvemből való. Előételnek kitűnő.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Salátával, vagy akár önmagában is tálalhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát az olívaolajon megfonnyasztjuk. Amikor összeesett a hagyma, az összezúzott fokhagymát hozzáadjuk. A fokhagymával keverjük össze, zárjuk el a tűzet, nehogy megégjen a fokhagyma.
  2. A bagett szeleteket kenjük meg az olajos hagymával, majd helyezzük rá a kecskesajt szeleteket. Hintsük meg frissen őrölt borssal. Pár szem mazsolát szórjunk a tetejére.
  3. 160 °C-os sütőben pár percig sütjük, amíg a sajt kicsit megolvad és megpirul.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 979
elküldve: 2
receptkönyvben: 138
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Beácska

Mióta szakács: 2008.04.25.
104 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

Queso de cabra sobre cebolla

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Beacska
Beácska / Beacska Wed, 2010-09-08 09:12

Szia, szerintem rukkola, madársaláta és szárítottparadicsom biztos volt benne.
üdv. Bea

thurzoviki
thurzoviki Tue, 2010-09-07 21:28

Nagyon guszta!
Engem a mellette lévő saláta összetétele is érdekelne :)
Megosztanád azt is?
Viki

338
bagett 8 szelet
kecskesajt 20 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 3 ek
bors 0 ízlés szerint
mazsola 2 dkg