Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskesajtos baconbe tekert gombafejek

Kecskesajtos baconbe tekert gombafejek
Kecskesajtos baconbe tekert gombafejek
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sajtot a lányom vette magának, de neki túl érett és "büdös" volt, így nekem adta. Én viszont imádom a büdös sajtokat. Nos, ez lett belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megmossuk.
  2. A paradicsomokat félbevágjuk, a gombák törzsét kitörjük. A törzseket aprítjuk, egy tálba tesszük, hozzáadjuk a kecskesajtot, a tejfölt, az aprított petrezselymet, snidlinget. Fűszerezzük, és jól összekeverjük.
  3. A gombafejeket betekerjük a baconnel, és beletesszük egy nagy, nyél nélküli serpenyőbe, amelybe öntünk olajat, és megtöltjük a kecskesajtkrémmel. Körberakjuk krumplival és paradicsommal. Az utóbbiakra is teszünk egy kevés sajtkeveréket, fűszerezzük.
  4. 180 C fokon hőlégkeverésen megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 021
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
kategória: töltött zöldség
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kecskesajttal töltött baconba tekert gombafejek paradicsommal és krumplival együtt sütve, kecskesajttal töltött gomba, sajtos gomba baconba tekerve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

416
kecskesajt 20 dkg
tejföl 10 dkg
bacon 4 szelet
csiperkegomba 4 nagy db
paradicsom 4 nagy db
újkrumpli 30 dkg
petrezselyem 10 szál
snidling 10 szál
újhagyma 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
kakukkfű 1 teáskanál
olívaolaj 1 ek