Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskesajtos céklamártogatós

Kecskesajtos céklamártogatós
Kecskesajtos céklamártogatós
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A színe maga gyönyörű, az ízét pedig nagyban a pikáns, erőteljes gyökérnövény adja. A fűszerek is ezt emelik ki. Aki a sült céklát szereti, annak ez is ízleni fog.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Rozskenyérrel, lapos kenyérrel, hagymás szeletelt marhahússal, szendvicsben finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát alumínium fóliába csomagoljuk, és sütőben megsütjük 1 óra alatt közepes hőfokon.
  2. Hagyjuk kihűlni, és vizes kézzel lemorzsoljuk a héjat róla.
  3. Kockákra vágjuk, és az almaecettel összeturmixoljuk.
  4. A kecskesajtot is felkockázzuk, és turmixgépben pürésítjük a céklával.
  5. A kakukkfüvet és borsot is beleturmixoljuk, és kész.
  6. Letakarva a hűtőben tároljuk maximum 3 napig.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 673
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan lépegető, Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

céklás mártogatós, kecskesajtos céklás kence, céklás sajtos kenőke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

88
cékla 30 dkg
almaecet 3 ek
kecskesajt 12 dkg
kakukkfű 0.5 kk
bors 0 ízlés szerint