Ezt a receptet néhány éve Toszkánában egy főzőtanfolyamon tanultam, azóta ritkán, de többször is elkészítettem, végtelenül egyszerű és ízletes. Ha a tészta elkészítése nehézséget okoz, réteslappal is meg lehet csinálni, mind a 8 lapot, ami egy csomagban van, egymásra rétegezve (a rétegeket tejfölös olajjal megkenve). Amíg nem tudtam tésztát készíteni, én is így csináltam.
Hozzászólások (7)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Elkészítettem tegnap és megszerettük ezt a majdnem quiche-t is. Tettem pár paradicsompaprikát is a sajt alá, hogy legyen egy kicsit izgalmasabb a kinézete. Köszönöm a receptet! Kedvenc lett!
Köszi, örülök, hogy ízlett. Csinálok én is, mert egy ideje nem ettünk ilyet.
Szia
Holnap szeretném elkészíteni... mennyi vaj kell végülis hozzá???
Szia, 50g, azaz 5dkg. Remélem jól sikerül. :)
Boribon, az 50 gr vaj,csak 5 dkg :)
Hah, koszi, a mertekegysegeket nem is neztem, csak a szamokat. Erre mondtam volna annak idejen matekoran, hogy csak elneztem..:-)
Ez oltari finom lehet! A talalas is szuper.. A tesztahoz a liszt:vaj arany nem forditva van? Ez omlos tesztanak tunik, de abban tobb liszt van, mint vaj.