Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskesajtos római saláta

Kecskesajtos római saláta
Kecskesajtos római saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom és egyszerű saláta.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátát tisztítjuk, mossuk, salátacentrifugában megpörgetjük, majd falatnyi darabokra tépkedjük. Az almát megmossuk, négybe vágjuk, a magházát kivágjuk, majd vékony szeletekre vágjuk.
  2. Az ecetet a mustárral, olajjal, mézzel és kakukkfűvel elkeverjük. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A salátát az almaszeletekkel tányérokra rendezzük, és a dresszinggel meglocsoljuk. A sajtot a salátára morzsoljuk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 304
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

saláta kecskesajttal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

246
római saláta 100 g
alma 1 kis db
kecskesajt 60 g
fehér balzsamecet 2 ek
mustár 1 tk
méz 1 teáskanál
olívaolaj 2 ek
kakukkfű 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint