Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskesajttal grillezett gomba

Kecskesajttal grillezett gomba
Kecskesajttal grillezett gomba
21 perc / előkészület: 15 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Villámgyors vacsora két diétázó embernek.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gomba szárát letörjük, kalapját ecsettel megtisztítjuk.
  2. A lágy kecskesajtot tejföllel és frissen őrölt borssal elkeverjük, a gombafejekbe töltjük.
  3. Középre betűzünk 1-2 nagy levél rozmaringot.
  4. Grill alatt 200 fokon 6-7 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 728
elküldve: 2
receptkönyvben: 202
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

kecskesajtos csiperke, csiperke kecskesajttal, grillezett sajtos csiperke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

294
csiperkegomba 30 dkg
kecskesajt 12 dkg
tejföl 2 ek
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 1 szál