Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskesajttal töltött gombafejek

Kecskesajttal töltött gombafejek
Kecskesajttal töltött gombafejek
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ízletes előétel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tűzálló tálat az olívaolajjal kikenünk.
  2. A csiperkét megtisztítjuk, a szárát kivágjuk, a fejeket a kiolajozott tűzálló tálba rakjuk.
  3. A kecskesajtot 4 adagra osztjuk, és a csiperkekalapokba tesszük. Meglocsoljuk a mézzel, megszórjuk a rozmaringgal.
  4. Előmelegített sütőbe toljuk, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 150°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 699
elküldve: 1
receptkönyvben: 113
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: meleg előétel
alkalom: szilveszter

egyéb elnevezések

rozmaringos töltött gomba, kecskesajtos gombafejek a sütőből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

222
csiperkegomba 4 nagy db
kecskesajt 75 g
méz 3 teáskanál
olívaolaj 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint