Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskesajttal töltött sült paprika

Kecskesajttal töltött sült paprika
Kecskesajttal töltött sült paprika
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Balatonparti nyári könnyű kis vacsorának készült. Hideg roséval és egy kis panorámával különleges lett!
A legfrissebb Prima Konyha magazinban bukkantam rá erre a receptre.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát apróra vágjuk és vajon megfuttatjuk. A zsemlét kb. 1 cm-es kockákra vágjuk és a hagymás vajon megpirítjuk.
  2. A diót durvára vágjuk, a bazsalikomot pedig finomra. A sajtot  és a paradicsomot  kb. 1,5 centiméteresre  felkockázzuk.
  3. Ha megpirult a zsemle, hozzáadjuk a diót és a bazsalikomot. Lehúzzuk a tűzről.
  4. Belekeverjük a kecskesajtot és a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk.
  5. A paprikák csumáját kivágjuk, kimossuk, hogy ne maradjon mag benne.
  6. Az üregekbe töltjük a tölteléket. Tűzálló tálba tesszük, olívaolajjal meglocsoljuk és előmelegített 190 fokos (légkeveréses 170 fok) sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Félidőben fóliával takarjuk le, nehogy megégjen!

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 776
elküldve: 0
receptkönyvben: 79
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos-kecskesajtos töltött paprika, töltött sült paprika

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

556
paradicsompaprika 4 db
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
zsemle 2 db
dió 5 dkg
vaj 5 dkg
bazsalikom 8 levél
kecskesajt 20 dkg
paradicsom 3 db
olívaolaj 4 ek