Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kefires máj

Kefires máj
Kefires máj
90 perc / előkészület: 20 perc főzés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ebéd, a párom készítette, egy tv műsorban látta a receptet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat kockára vágjuk, a hagymát apróra.
  2. A hagymát olajon megpirítjuk, rádobjuk a májat, pár percet dinszteljük, majd öntünk rá vizet, és megfőzzük.
  3. A kefirt elkeverjük a liszttel, és a májhoz keverjük, sózzuk, borsozzuk, még 10-15 percet főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 820
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szerb
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kefires sertésmáj, sertésmáj kefiresen, pirított kefires sertésmáj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

453
vöröshagyma 1 nagy db
sertésmáj 1 kg
kefir 5 dl
finomliszt 2 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint