Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kéksajtos-kelbimbós tonhalsaláta

Kéksajtos-kelbimbós tonhalsaláta
Kéksajtos-kelbimbós tonhalsaláta
8 perc / előkészület: 5 perc főzés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Akciós volt a kéksajt, hát úgy döntöttem, legyen belőle saláta ebédre. :)

hozzávalók / 1 adag

Salátaalap

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

Saláta alap

  1. A kelbimbót egy kis mikrózható tálba rakjuk, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, és 3 percre bedobjuk a mikróba.
  2. A vegyes salátát, olajbogyót, lecsöpögtetett konzerv tonhalat egy tányérba dobjuk, majd hozzáadjuk a megpuhult kelbimbót is.
  3. A tetejére morzsoljuk a sajtot is.

Öntet

  1. Az öntet hozzávalóit alaposan kikeverjük, és a saláta tetejére löttyintjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 904
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

forgonikireceptjei

Mióta szakács: 2012.07.13.
30 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhalas kelbimbósaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

333
kelbimbó 6 db
tonhalkonzerv 70 g
salátakeverék 60 g
fekete olajbogyó 8 db
kéksajt 20 g
tejföl 1 ek
balzsamecet 1 ek
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint