Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kekszpaníros-tejszínes pangasius

Kekszpaníros-tejszínes pangasius
Kekszpaníros-tejszínes pangasius
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és nagyon fini.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halszeleteket megtisztítjuk, és felszeleteljük. A kekszet apró darabokra, szinte morzsásra törjük, és "bepanírozzuk" vele a halat.
  2. Kivajazott tepsibe rakjuk a felkarikázott hagymát és a halszeleteket, tejszínnel felöntjük.
  3. Alufóliával 10 percig, majd anélkül 20 percig sütjük.
  4. Jó étvágyat!:)
  • sütési hőfok: 250°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 978
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Polett

Mióta szakács: 2013.05.01.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kategória: halételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

nagyon finom pangasius, sütőben sült pangasius, tejszínes pangasius, kekszes-tejszínes pangasius

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

618
pangasius 80 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
keksz 20 dkg
főzőtejszín 200 ml
vaj 5 dkg