Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kelbimbó parmezános morzsával

Kelbimbó parmezános morzsával
Kelbimbó parmezános morzsával
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, húsmentes fogás, amely önmagában vagy köretként is fogyasztható.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kelbimbót megtisztítjuk, a külső fedőleveleket leszedjük, majd sós vízben kb. 15 perc alatt előfőzzük.
  2. Eközben a zsemlemorzsát a vajon kissé megpirítjuk, majd miután levettük a tűzről, belekeverjük a parmezán háromnegyed részét, és a szerecsendióval ízesítjük.
  3. A kelbimbót leszűrjük, ezt követően beleforgatjuk a parmezános zsemlemorzsába, és az egészet egy tűzálló tálba tesszük. A tetejét kevés tejföllel meglocsoljuk, és a maradék parmezánnal megszórjuk.
  4. A parmezános-morzsás kelbimbót kb. 15 percre a sütőbe toljuk, készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 360
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

giuliettalupa

Mióta szakács: 2019.07.13.
30 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Morzsás kel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

354
kelbimbó 50 dkg
zsemlemorzsa 10 dkg
parmezán sajt 7 dkg
vaj 5 dkg
szerecsendió 1 csipet
tejföl 1 dl
0 ízlés szerint