Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kelbimbós lepény

Kelbimbós lepény
Kelbimbós lepény
65 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy naptárban találtam, megtetszett, kipróbáltam, ízlett.  :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megpucolt kelbimbókat sós vízben megfőzzük, majd tűzálló tálba tesszük.
  2. A vajat megolvasztjuk, hozzá keverjük a lisztet, tejet, tejszínt, tojásokat; sózzuk meg, keverjük össze, és öntsük a kelbimbókra.
  3. Megsütjük, majd némi hűtés után tálaljuk. 

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 15x25 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 545
elküldve: 0
receptkönyvben: 65
elkészítve: 1/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Julcsi 09

Mióta szakács: 2010.02.25.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pite
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kelbimbós pite

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

298
kelbimbó 25 dkg
tej 2 dl
habtejszín 1 dl
tojás 4 db
vaj 5 dkg
finomliszt 1 evőkanál
0 ízlés szerint