Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kelbimbós-olívabogyós tészta

Kelbimbós-olívabogyós tészta
Kelbimbós-olívabogyós tészta
75 perc / előkészület: 10 perc főzés: 65 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a zöldséges tésztákat, szeretek kísérletezgetni, ez lett belőle.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Én makaróni tésztával készítettem, de bármilyennel lehet.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Sós vízben kifőzzük a tésztát.
  2. A zöltségeket megtisztítjuk. A kelbimbót és az olívabogyót félbevágjuk. A paradicsomot felkockázzuk. A sárgarépát vékony csíkokra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy apróra vágjuk.
  3. Kevés olajon kb. 3/4 óra alatt puhára pároljuk a zöldségeket. Többször kevés vizet öntünk rá, ha szükséges, és fűszerezzük sóval, borssal és bazsalikommal.
  4. Ha a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a kifőtt tésztát, és 5-10 perc alatt összepirítjuk.
  5. Az elkészült tésztát mozzarellával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 566
elküldve: 2
receptkönyvben: 46
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tiana

Mióta szakács: 2010.08.14.
9 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kelbimbós-olívabogyós pirított tészta, kelbimbós-mozzarellás tészta, kelbimbós-sárgarépás tészta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

585
tészta 500 g
kelbimbó 500 g
fekete olajbogyó 50 g
paradicsom 4 db
sárgarépa 2 db
mozzarella 200 g
fokhagyma 4 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek