Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Keleti pácolt halfalatkák

Keleti pácolt halfalatkák
Keleti pácolt halfalatkák
12 perc / előkészület: 10 perc sütés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezen a módon tudom a fiamnak a halat "eladni". 

hozzávalók / 2 adag

Bundázás

Szólj hozzá!

elkészítés

Pác

  1. A páchoz valókat összekeverjük, és a falatkányira elszeletelt tőkehal darabokat 2-3 órára bepácoljuk. Időnként megforgatjuk, hogy mindenütt érjék az ízek.

Bundázás

  1. A tojásfehérjét sózzuk, borsozzuk, villával felverjük, benne csomómentesre elkeverjük a keményítőt és a sütőport.
  2. A halszeletkéket belemártjuk, és forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük.
  3. Konyhai törlőn a felesleges olajat leitatjuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 234
elküldve: 2
receptkönyvben: 46
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
maradék ételből: maradék tojásból
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

pácolt bundás hal, bundás halfalatkák, bundázott tőkehal-falatok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

271
tőkehalfilé 30 dkg
szójaszósz 1 ek
worcestershire-szósz 1 ek
osztrigaszósz 1 ek
chiliszósz 1 ek
bors 1 kk
tojásfehérje 2 db
étkezési keményítő 4 evőkanál
1 csipet
bors 0 ízlés szerint
sütőpor 1 késhegynyi