Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Keleties babsaláta

Keleties babsaláta
Keleties babsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A recept ötlete egy amerikai receptvideóból származik (Tasty). Megtetszett, kipróbáltam, bevált. Tartalmas, egészséges és finom.

 

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Önmagában vagy egy pohár joghurttal könnyű vacsora, de sült húsokhoz köretként is kiváló.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A konzerveket lecsöpögtetjük, összekeverjük a hagymával, félbevágott koktélparadicsomokkal, feldarabolt mentával és petrezselyemmel.
  2. Az öntethez összekeverjük az olívaolajat a citrom levével és a balzsamecettel. Sóval, borssal, római köménnyel és fokhagymaporral fűszerezzük. Ráöntjük a salátára, és összeforgatjuk.
  3. Érdemes kicsit hűteni tálalás előtt.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 653
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Noncsiga

Mióta szakács: 2009.05.05.
12 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vörösbabsaláta, csicserisaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

975
vörösbab 415 g
csicseriborsó konzerv 400 g
lila hagyma 0.5 db
petrezselyem 1 csokor
menta 1 csokor
koktélparadicsom 30 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 dl
citromlé 1 citromból nyert
balzsamecet 1 ek
római kömény 0 ízlés szerint
fokhagymapor 1 kk