Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kelkáposzta főzelék 4.

Kelkáposzta főzelék 4.
Kelkáposzta főzelék 4.
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem szeretem a "hagyományosan" készített főzelékeket. De szerintem így nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Fokhagymás sült husival vagy tükörtojással szoktam tálalni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát laskára vágjuk, a krumplit apró kockára.
  2. A káposztát belerakjuk egy lábosba, és annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje.
  3. Rakunk bele ízlés szerint sót, vegetát, őrölt köménymagot.
  4. Amikor felforrt, hozzárakjuk a krumplit is.
  5. Ha minden megpuhult, a tejföllel és a liszttel behabarjuk.
  6. Kicsit hagyjuk rotyogni, majd tálalhatjuk is.

  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 45 319
elküldve: 3
receptkönyvben: 113
elkészítve: 11/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Bhcsilla

Mióta szakács: 2010.02.13.
16 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

habart kelkáposzta főzelék, kelkáposzta főzelék habarva

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

208
kelkáposzta 1 kis fej
burgonya 2 db
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
finomliszt 4 evőkanál