Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kencék

Kencék
Kencék
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kis délutáni kávézásra jött fel egy barátnőm. Gondoltam, hogy biztos megéhezünk, ezért ezeket a kencéket csináltam.
Fehér és barna bagettet adtam hozzá.

hozzávalók / 4 adag

A gránátalmás kecskesajtos krémhez

A tonhalas krémsajtos krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mindkét kence úgy készül, hogy az összes hozzávalót jól elkeverjük.
  2. A gránátalmás tetejére gránátalmamagokat, snidlinget  szórunk, és megöntözzük az olívaolajjal.
  3. A tonhalast citromkarikával díszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 22 685
elküldve: 1
receptkönyvben: 115
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

cukroskata

Mióta szakács: 2008.05.05.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gránátalmás és tonhalas mártogatós, sós krémek bagetthez

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

404
kecskesajt 10 dkg
krémsajt 10 dkg
citromhéj 1 citromból nyert
gránátalma 1 közepes db
snidling 1 teáskanál
olívaolaj 10 csepp
tonhal 160 g
mascarpone 15 dkg
citromlé 1 fél citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint