Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kentucky csirke kukoricás bundában sütve

Kentucky csirke kukoricás bundában sütve
Kentucky csirke kukoricás bundában sütve
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csirkeszárny volt az ebéd, amit csak akkor készíthetek, amikor a férjem nincs otthon, mert ő nem szereti. Fiam viszont annál jobban.

hozzávalók / 4 adag

Csirke

Pác

Szólj hozzá!

elkészítés

Csirke

  1. A csirkeszárnyakat kettévágjuk az ízületnél.

Pác

  1. Összekeverjük egy mély tálban a hozzávalókat, és a pácba nyomkodjuk a csirkedarabokat.
  2. Hűtőben érleljük minimum 1 órát, de minél tovább áll benne, annál jobb.
  3. A kukoricapelyhet egy edényben szétnyomkodjuk az öklünkkel, hogy kisebb darabokra törjön.
  4. A pácot lecsepegtetjük a húsról, és beleforgatjuk a kukoricapehelybe.
  5. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. Ebbe fektetjük a bundázott szárnyakat, és mindegyik tetejére kevés vajat csipkedünk.
  6. 180 fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen 30 perc alatt piros ropogósra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 39x33 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 672
elküldve: 1
receptkönyvben: 145
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pácolt bundás csirkeszárny, kentucky csirkeszárny, kukoricapelyhes bundában sült csirkeszárny

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

444
csirkeszárny 70 dkg
kukoricapehely 10 dkg
vaj 5 dkg
író 2 dl
koriandermag 1 teáskanál
római kömény 1 kávéskanál
négyszínű bors 1 teáskanál
chilipehely 1 teáskanál
gyömbér 1 teáskanál
fokhagyma 2 gerezd
kurkuma 1 kávéskanál
rozmaring 0 ízlés szerint
kakukkfű 1 kk
majoranna 1 kk
tárkony 1 kk