Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kenyérlangalló gazdagon

Kenyérlangalló gazdagon
Kenyérlangalló gazdagon
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kenyérsütéskor készítették eleink, én is tőlük vettem az ötletet. Letépek egy maréknyi tésztát a krumplis kenyér tésztából, mielőtt megformázom, és azzal dolgozom tovább. Finom bármilyen feltéttel, de csak fokhagymával megkenve is nagyon jó.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Letépünk a krumplis kenyér tésztából 20 dkg-ot, kinyújtjuk 3-4 mm vastagra, és olajozott sütőlapra tesszük.
  2. Összekeverjük a túrót, vajat, sót, borsot, fokhagymát, és a tésztalapra kenjük.
  3. Megszórjuk a csíkokra vágott sonkával, vöröshagymával, és a tetejét beborítjuk reszelt sajttal.
  4. 180 fokos előmelegített sütőbe toljuk, és addig sütjük, míg a tetején a sajt egy kicsit el nem színeződik. Vigyázzunk, hogy meg ne égjen, mert a sajt keserű lesz.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 232
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

márti1218

Mióta szakács: 2017.08.08.
72 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: közepes
kategória: lángos
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas

receptkategóriák

egyéb elnevezések

langalló, töki pompos

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

868
vaj 5 dkg
tehéntúró 5 dkg
1 késhegynyi
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
vöröshagyma 1 közepes db
gépsonka 20 dkg
sajt 15 dkg
pizzatészta 20 dkg