Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Képviselő szívek

Képviselő szívek
Képviselő szívek
31 perc / előkészület: 25 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sima képviselőfánktól picit eltérő, mellyel párunknak kedveskedhetünk. A siker garantált!!!

hozzávalók / 6 adag

Tészta

Krém

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vizet a sóval és vajjal felforraljuk, majd hozzáöntjük a lisztet, és addig keverjük, míg a massza teljesen összeáll.
  2. Ezt követően lehúzzuk a tűzről, és egyenként hozzákeverünk az egész tojásokat. (Mindegyik tojással külön-külön alaposan el kell keverni a tésztát).
  3. Habzsákba töltjük, és tetszőleges nagyságú, szív alakú formákat nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
  4. A krémhez a pudingot felfőzzük a tejjel, a cukorral és a zselatinnal, és amikor felforrt levesszük a tűzről. Belekeverjük a mascarponét, és langyosra hűtjük.
  5. A fánkok tetejét levágjuk, a krémet habzsák segítségével beletöltjük, majd a kemény habbá vert tejszínt a krémre tesszük. A tejszínhabot a szív-kalappal lezárjuk, ízlés szerint porcukrozhatjuk vagy csokizhatjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 260
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Szandy0111

Mióta szakács: 2014.05.28.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, buli receptek
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: közepes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

szív alakú képviselőfánk, mascarponés képviselőfánk, pudingos-tejszínes-mascarponés képviselőfánk

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

797
tojás 5 db
víz 2 dl
vaj 10 dkg
finomliszt 20 dkg
1 kávéskanál
tej 5 dl
vaníliás pudingpor 2 tasak
cukor 6 ek
vaníliás cukor 1 csomag
mascarpone 25 dkg
zselatin 1 ek
habtejszín 3 dl
étcsokoládé 3 dkg
porcukor 1 ek