Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kétsajtos melegszendvics uborkával

Kétsajtos melegszendvics uborkával
Kétsajtos melegszendvics uborkával
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs mindig kedvem nagy kajákat készíteni, erre való a rendkívül laktató és tartalmas meglegszendvics.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A hozzávalók egyénre szabottan variálhatók, érdemes kipróbálni főtt tojás helyett tükörtojással is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyereket megvajazzuk, majd ráhelyezzük a sonkát.
  2. Az előre megfőzött tojást felszeleteljük, és a sonkákra helyezzük.
  3. Rákarikázzuk az uborkát, majd meglocsoljuk majonézzel.
  4. A szenvicseket megszórjuk a reszelt trappista sajttal, majd rákarikázzuk a mozzarellát.
  5. Előmelegített sütőben megsütjük.

  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 212
elküldve: 0
receptkönyvben: 102
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Debmo

Mióta szakács: 2009.10.22.
46 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

mozzarellás melegszendvics főtt tojással, sajtos szendvics uborkával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

500
kenyér 4 szelet
főtt sonka 4 dkg
főtt tojás 2 db
kígyóuborka 15 dkg
vaj 1 ek
majonéz 2 ek
trappista sajt 15 dkg
mozzarella 15 dkg