Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kétsajtos penne

Kétsajtos penne
Kétsajtos penne
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jó étvágyat hozzá.
Az észrevételeket megköszönöm.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát enyhén sós vízben készre főzzük.
  2. A tejet, a vajat, a lisztet és a tejfölt simára keverjük, és felforraljuk, majd sűrűre főzzük.
  3. A lereszelt sajtnak a felét beletesszük, majd fűszerezzük sóval, borssal, majorannával, bazsalikommal és 2 gerezd fokhagymával is, amit fokhagymanyomóval átdolgozunk.
  4. Ezután összekeverjük a tésztával. Egy jénaiban egyenletesen eloszlatjuk, majd karikára vágjuk a paradicsomot, és rakunk a tetejére. A maradék vegyes sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 094
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

S_Tomi

Mióta szakács: 2017.02.15.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos tészta, csőben sült penne

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1220
penne 500 g
margarin 10 dkg
tej 8 dl
tejföl 2 dl
finomliszt 4 evőkanál
paradicsom 2 közepes db
cheddar sajt 15 dkg
cheddar sajt 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd