Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kevert almás-diós

Kevert almás-diós
Kevert almás-diós
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik ismerősöm adta meg ezt a receptet, egyből meg is tetszett, mert nagyon egyszerű és finom is. Sok hasonló kevert almás sütit kipróbáltam már, de eddig ez volt a legjobb. Remélem, nem csak nekem fog ízleni. :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almás lereszeljük és félrerakjuk, hogy kiengedje a fölösleges levet.
  2. A tojásokat és a cukrot habosra keverjük, ezután hozzáadjuk az almát és a fahéjat. A lisztet, a sütőport és ízlés szerint a kakaót is összekeverjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz.
  3. Sütőpapiros tepsibe öntjük a tésztát. A diót és kb. 1 tábla csokit durvára törünk, majd megszórjuk vele a tésztát. Előmelegített sütőben kb. 30-40 perc alatt készre sütjük. Ha kész, még forró állapotban fahéjas kristálycukorral megszórhatjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 154
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Csupacsoki

Mióta szakács: 2018.04.14.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokis süti, kakaós sütemény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

637
finomliszt 30 dkg
cukor 30 dkg
alma 30 dkg
tojás 3 db
sütőpor 1 csomag
fahéj 2 kk
dió 10 dkg
cukrozatlan kakaópor 3 kk
étcsokoládé 10 dkg