Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kijevi jércemell

Kijevi jércemell
Kijevi jércemell
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Próbálok változatosan főzni, így megfelelve családom kényesebb gyomrú tagjainak.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez

ajánlat


 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket egy vékony, éles (filéző) késsel felszúrjuk a közepükön, és a lyukat kitágítjuk úgy, hogy a húst csak a kerete fogja össze, majd besózzuk..
  2. A sajtot és a citromhéjat finom lyukú, a vajat vastag lyukú reszelőn lereszeljük, összekeverjük, hozzáadjuk a fűszereket és visszatesszük a hűtőbe dermedni 20 percre.
  3. A megdermedt vajat a csirkemellekbe töltjük, fogpiszkálóval összetűzzük és duplán bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa), újra a hűtőbe tesszük hűlni.
  4. Étolajat melegítünk, és a hús mindkét oldalát aranybarnára sütjük (vigyázva, nehogy megszúrjuk, mert kifolyik a töltelék).
  5. Rizibizivel tálaljuk.


 

  • sütési hőfok: 160°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 28 389
elküldve: 4
receptkönyvben: 301
elkészítve: 6/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: orosz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kijevi csirkemell, rántott csirkemell vajas-sajtos töltelékkel töltve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1280
csirkemell filé 4 db
vaj 10 dkg
ementáli sajt 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0.5 kávéskanál
citromhéj 1 citromból nyert
citromlé 1 ek
petrezselyem 1 ek
tojás 2 db
finomliszt 10 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
napraforgó olaj 2 dl