Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kínai édes-savanyú ahogy gizusmama készíti

Kínai édes-savanyú ahogy gizusmama készíti
Kínai édes-savanyú ahogy gizusmama készíti
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már nem tudtam mit kitalálni ebédre, a hozzávalók adva voltak, s ezt készítettem belőle.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felcsíkozva a nem túl forró olajban feltesszük fedő alatt párolódni.
  2. A hagymát, paprikát, sárgarépát nagyobb kockákra, a fokhagymát hosszában kettévágjuk.
  3. Ha a hús megpuhult, "zsírjára" sütjük, s rátesszük a hozzávalókat.
  4. Fedő alatt roppanósra pároljuk, s rászórjuk a borsot.
  5. Amikor kész, ráöntjük a kínai édes-savanyút, s még 5 percig párolódni hagyjuk.
  6. A rizst kevés olajon megfuttatjuk, ráöntjük a vizet, s megsózzuk.
  7. Forrás után kis lángra téve, fedő alatt pároljuk. Kevergetni NEM kell.
  8. Amikor már csak pici víz van alatta, elzárjuk, s konyharuhával betakarjuk 10-15 percig.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 5 662
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

gizusmama

Mióta szakács: 2012.02.19.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

felturbózott kínai édes-savanyú, édes savanyú ragu, zöldséges ragu karajjal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

643
édes-savanyú mártás 25 dkg
sárgarépa 1 nagy db
lila hagyma 1 közepes db
hegyes erős paprika 1 közepes db
csemegeuborka 1 db
fokhagyma 3 gerezd
sertés rövidkaraj 20 dkg
napraforgó olaj 0.5 dl
bors 0 ízlés szerint
rizs 1 bögre
víz 4 dl