Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kínai fűszeres csirkeszárnyak és halfilé

Kínai fűszeres csirkeszárnyak és halfilé
Kínai fűszeres csirkeszárnyak és halfilé
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Megkívántam a halat, és mivel a párom nem szereti, sütöttem mellé csirkeszárnyakat. Hallottam már olyat, hogy nem jó a hallal együtt sütni mást, hát ezt most cáfolom. :))))

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkét és a halat alaposan megmossuk, ha a csirkén még vannak "pihék", akkor azt lepörzsöljük.
  2. Az olajat, a sót és a kínai fűszerkeveréket összekeverjük, és bepácoljuk a húst.
  3. A hagymát megpucoljuk, megmossuk, és beletesszük ezt is. Hagyjuk állni a pácban 2-3 órát, de a legjobb, ha egy éjszakát áll a hűtőben.
  4. Egy tepsibe szépen lerakosgatjuk, és fólia alatt kb. 30 percet puhítjuk, majd azt levéve pirosra sütjük. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 529
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pangasius filé csirkeszárnnyal, pangasius kínai fűszeres csirkével együtt sütve, csirkeszárny hallal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Miss Sweetly
Miss Sweetly / Miss Sweetly Sat, 2013-03-02 16:40

Kedves Móni!
Nagyon tetszik, hirtelen éhes lettem rá! :) Elmentettem, és hamarosan sort kerítek az elkészítésére! Köszönöm az ötletes receptet!
Szép hétvégét kívánok!
Miss Sweetly

563
pangasius 50 dkg
csirkeszárny 8 db
vöröshagyma 3 közepes fej
napraforgó olaj 0.5 dl
kínai ötfűszer-keverék 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint