Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kínai kel főzelék krumplival

Kínai kel főzelék krumplival
Kínai kel főzelék krumplival
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a kínai kelt ilyen verzióban is, sőt nekem ez az egyik kedvenc.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feldaraboljuk a kínai kelt,  megpucoljuk a krumplit, és ezt is feldaraboljuk.
  2. Először a krumplit főzzük egy kicsit, ha már félig puha, mehet bele a kínai kel.
  3. Ha már minden megpuhult, akkor kikerverjük a habarást, a tejfölbe tesszük a lisztet, és csomómentesre keverjük.
  4. Mikor rotyog, akkor belekerjük a a lábosba, ezt is csomómentesre, alacsony lángon keverjük 5 percig. 
  5. És a végén adjuk hozzá az ételízesítőt (tetszés szerint).
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 202
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

ankuska

Mióta szakács: 2012.03.16.
14 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
konyha: lengyel
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krumplifőzelék, vegyes főzelék, főzelék kínai kelből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

182
kínai kel 1 közepes db
burgonya 4 közepes db
tejföl 85 g
finomliszt 4 evőkanál
ételízesítő 2 teáskanál