Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kínai szezámmagos csirke Györgyitől

Kínai szezámmagos csirke Györgyitől
Kínai szezámmagos csirke Györgyitől
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekem hidegen finom, elég édes a méztől, de aki szereti a kínai kaját, az imádni fogja.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet apróra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.
  2. Sűrű palacsintatésztát készítünk a tejből, lisztből, olajból, tojásból és sütőporból.
  3. Belemártogatjuk a csirkemellet, és forró olajban kisütjük.
  4. Összekeverjük a mézet, ketchupot, a szezámmagot, és még forrón megmártogatjuk benne a a bundázott csirkemelleket.
  5. Hidegen is finom.
  • elkészítettem: 9 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 22 560
elküldve: 7
receptkönyvben: 257
elkészítve: 25/29
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szezámmagos csirkemell, kínai mézes-ketchupos csirkemell, szezámmagos csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

578
csirkemell filé 1 db
tej 2 dl
finomliszt 4 csapott ek
sütőpor 1 ek
napraforgó olaj 1 dl
tojás 1 db
ketchup 300 ml
méz 3 ek
szezámmag 2 ek