Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kincsesládikós hússaláta

Kincsesládikós hússaláta
Kincsesládikós hússaláta
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretek kreatív ételeket készíteni :)

hozzávalók / 4 adag

Hússalátához:

Ládikóhoz:

Szólj hozzá!

elkészítés

Hússalátához:

  1. A burgonyát és a sárgarépát megtisztítjuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük a zöldborsóval együtt.
  2. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, felkockázzuk a párizsival. Az újhagymát a zöldjével együtt felkarikázzuk.
  3. A majonézt kikeverjük a tejföllel, belezúzzuk a fokhagymát.
  4. Ráöntjük a felaprított alapanyagokra, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és összekeverjük.

Ládikóhoz:

  1. A négyszögalakú kenyér tetejét levágjuk, kibelezzük.
  2. A négy oldalát és a tetejét lekenjük tejföllel, annyi salátát beleteszünk, amennyi belefér.
  3. Rátesszük a ládikó tetejét úgy, hogy az elejét 1-1 fogvájóval kitámasszuk.
  4. A piros paprikát felkarikázzuk, és ízlés szerint díszítjük vele, az olajbogyóval és a petrezselyemmel együtt.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 547
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1118 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

hússaláta ládikóban tálalva, kreatív hússaláta, hússaláta ehető ládikóban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1169
burgonya 80 dkg
zöldborsó 20 dkg
sárgarépa 2 közepes db
tojás 4 db
párizsi 40 dkg
majonéz 10 ek
tejföl 2 dl
újhagyma 3 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozskenyér 0.5 kg
tejföl 5 ek
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
fekete olajbogyó 3 dkg
petrezselyem 4 szál