Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Királyhalom

Királyhalom
Királyhalom
90 perc / előkészület: 40 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez volt a karácsonyi asztalunkon az egyik étel. :)

hozzávalók / 4 adag

A rakottashoz

A palacsintatésztához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A félig főtt, megpucolt burgonyát kiolajozott tepsi aljára szeleteljük.
  2. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, befűszerezzük és félig megpároljuk, majd a burgonyára helyezzük. A húsra a félig megsült kolbászt karikázzuk. Befedjük savanyú káposztával és alufóliával letakarjuk a tepsit, majd sütjük.
  3. 2 tojásból sűrű palacsintatésztát készítünk, belereszeljük a sajtot és leöntjük vele a húst. Alufólia nélkül sütjük még kb. 10 percig.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 22 392
elküldve: 13
receptkönyvben: 463
elkészítve: 13/23
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

savanyú káposztás-kolbászos sertéshús, káposztás-sajttal rakott hús

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Salamon Csilla
Salamon Csilla / Salamon Csilla Tue, 2012-10-30 16:25

Kedves Bubala Lajosné:)
Nagyon örülök,hogy tetszik a recept.A káposztát csak kimostam,hogy ne legyen nagyon savanyú:)
Én is üdvözöm Önt:)
Csilla:)

Bubala Lajosné
Bubala Lajosné Fri, 2012-10-26 10:20

Kedves Csilla!
Hát a mi karácsonyi asztalunkon is ez lesz a menü, köszönöm a kitünő receptet.
Egyetlen dolog nem tiszta: a savanyú káposztát elő kell főzni? Ki kell mosni?
Válaszát várom és köszönöm. Üdvözlöm

wagnei
wagnei Sat, 2012-04-07 06:36

Kedves Csilla!
Ezt mentettem, nagyon szuper! Isteni finom lett.Köszönöm a receptet.További sok sikert kívánok,és Kellemes Húsvéti Ünnepeket. üdv:Maryke

Hanor
Hanor Sat, 2012-01-28 22:05

Kedves Csilla!

Nagyon finom lett, köszönjük a receptet.

Üdv:Ancsa

NoSalty
Nosalty / NoSalty Sat, 2012-01-07 09:42

Kedves Szakácsunk!
Tiéd lett 2012.01.06. legnézettebb receptje!
Gratulálunk!
NoSalty.hu csapata

HossoAni
Hossó Anita / HossoAni Fri, 2012-01-06 16:05

Szia Csilla!
Ezt mentettem, nagyon szuper! Gratulálok, finom lehet, és csodásan is néz ki:-)!
Üdv:
Anita

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Fri, 2012-01-06 10:16

Kedves Csilla!

Megfogott az étel neve, aztán a fényképen a látvány, akkor is nyeltem egyet,:-)) , és a leírtak alapján, laktató és valami bombasztikus, finomságos, tényleg királyi étek jön elő, úgyhogy ez is mentve, próbának kitéve!
Köszönöm szépen.:-))
Szép és jó évkezdést kívánok!
Éva-Anyóca

932
burgonya 1 kg
fekete bors 0 ízlés szerint
trappista sajt 10 dkg
sertés rövidkaraj 80 dkg
savanyú káposzta 60 dkg
sütnivaló kolbász 20 dkg
0 ízlés szerint
tojás 2 db
finomliszt 125 g
1 csipet
tej 2.5 dl