Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kivis charlotte

Kivis charlotte
Kivis charlotte
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon mutatós.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kettesével ragasszuk össze baracklekvárral a korongokat.
  2. Egy kerek, kb. 20 cm átmérőjű tálat béleljünk ki fóliával.
  3. A kiviket hámozzuk meg, és fél cm vastagra karikázzuk. Rakjuk ki vele a tál alját.
  4. A habport felverjük a tejjel. A tejfölt kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a felvert tejszínt. A zselatint kb. 5 percig áztassuk 50 ml hideg vízben, főzzük fel, de ne forraljuk, majd öntsük a tejszínes masszához, és keverjük sűrű krémmé.
  5. A tálat felváltva töltsük meg a tejszínes krémmel és a korongos réteggel. Az utolsó réteg korong legyen. Én tettem bele még gyümölcsdarabokat is. Ez lehet kivi, narancs, barack, stb.
  6. Kb. 4 órára hűtőszekrénybe tesszük, majd kiborítjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 447
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

kitty_19

Mióta szakács: 2011.10.30.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
receptverseny: Sió receptverseny, Somat GOLD torta receptverseny
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kategória: torta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kivis charlotte, piskótatalléros charlotte, charlotte torta kivivel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

511
piskótatallér 200 g
tejföl 2 dl
tejszínhab por 10 g
tej 1.5 dl
porcukor 10 dkg
zselatin 2 ek
sárgabaracklekvár 3 ek
kivi 5 közepes db